Публикувано на: пт, окт. 6th, 2017

Защо дъщерята на Анелия вбеси всички майки?

Певицата Анелия стана обект на засилен интерес от своите фенове, тъй като сменя попрището и става актриса. Всички фенове, а и не само фенове, проявяват особен интерес към ролята, в която ще се превъплъти фолк дивата. Интерес има и към нейната дъщеря Ивон, но за съжаление не толкова добронамерен. Той е демонстриран главно от майки, които са бесни затова как изглежда младата наследничка на фолк дивата.

Дъщерята на Анелия и Коко Динев скоро ще навърши 14 години. Сигурно сте си помислили, че нещо сме сбъркали, тъй като тя изглежда доста по-голяма на снимките си. Не, не сме и това е напълно нормална реакция. Именно и затова родителите са бесни.

Докато 13-годишната Ивон е на училище, тя носи къси поли, тежък грим, изрисувани вежди. Типичната визия за чалга певиците, когато са на участия.

Нещо повече, последните снимки на девойката показват, че тя очевидно се е възползвала от естетическите корекции за лицето, тъй като устните й изглеждат доста по-големи и неестествени за момиче на нейната възраст. Вижте ги сами и преценете дали нещата са редни или не:

Коментари